Kookworkshops

Kookworkshops - mogelijkheden

Er is niet één specifieke kookworkshop, er zijn er vele! Ze zijn afhankelijk van jouw vraag en inbreng èn die van je gasten. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn, heb je vragen of wil je kennismaken? Bel of mail me, dan maken we een afspraak.
Voor alle workshops geldt dat ik graag rondom een inhoudelijk thema werk, zodat het kookproces nog meer betekenis krijgt.
Voorbeelden van thema’s zijn: Werken met (zelf)vertrouwen; Omgaan met druk en tijd; Vitaliteit en gezondheid; Koken met al je zintuigen; Koken en leidinggeven. Natuurlijk kun je ook zelf met een suggestie komen!

Koken met Ad

Wil je smakelijk, gezond èn eenvoudig leren koken? Tijdens deze workshop word je aan de hand genomen en koken we samen de meest uiteenlopende gerechten. Want koken is een kunst die je alleen kunt leren door het te doen. Probeer, proef en ervaar wat je allemaal met goede voeding kunt doen. Ontdek wat jij zelf lekker vindt, ontwikkel je eigen smaak en leer daarmee te spelen.

Koken voorbij het recept

Ben je nieuwsgierig, wil je creatief met voeding aan de slag en voorbij het recept leren koken? In deze workshop word je onder deskundige begeleiding uitgedaagd en aangemoedigd zelf aan het werk te gaan met de aanwezige ingrediënten. Door risico’s te nemen ontdek je een nieuwe kookwereld èn een nieuw stukje van jezelf.
De workshop Koken voorbij het recept heeft zijn werkzaamheid al vele malen bewezen, onder andere in diverse teamontmoetingen en trainingen. Deelnemers worden aangemoedigd initiatief te nemen en samen te werken. Het zelf doen en verantwoordelijk zijn, schept een vitaal en creatief leerproces. Al met al is deze workshop een smakelijke ervaring die je niet snel zult vergeten!