Bestel het boek 'De keuken van het hart'

Boek: De keuken van het hart

€ 29,95

Boek: De keuken van het hart

€ 29,95

Chef-kok Ad Maas neemt je mee op een reis door zijn kokende leven. Bijna veertig jaar geleden roerde hij voor het eerst in de pannen van een professionele keuken. Vandaag de dag doet hij dat nog steeds met hart en ziel.

 

Voor Ad Maas is koken en goede voeding zoveel meer dan vaardigheid en techniek. In zijn unieke kookstijl spelen gastvrijheid en ‘liefde’ een cruciale rol. Het is koken vanuit een verbinding met de mensen voor wie je kookt. Of je dit nu doet als thuiskok of voor gasten in een restaurant, het zorgt ervoor dat eten ‘geladen’ wordt met jouw energie en aandacht.

 

De keuken van het hart is een kookbiografie met meer dan honderd persoonlijke recepten, die invloeden laten zien uit de Japanse, de Midden-Oosterse, de Frans-Italiaanse en de Indiase keuken. Je leert hoe eenvoudig het is om lekkere en gezonde gerechten te maken. Ontdek en proef de soepen, salades, vegetarische en veganistische schotels, de vis- en vleesgerechten en de overheerlijke desserts. Boordevol smaak en een lust voor het oog!

 

Laat het jou en je gasten goed smaken!

 

Wanneer je het boek via deze website bestelt, zal ik het boek voor je signeren.

Rating: 4.1428571428571 sterren
7 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Norbert van Hest
18 dagen geleden

Ad's Kookboek

Geweldig,alles in dit boek is mijn smaak,
alles in dit boek is ook echt kookbaar.
Ik ben Ad zijn leerling, heb in meerdere restaurants gekookt en had een restaurant in Londen en Bremen.
Ik kan dus uit ervaring spreken dat veel van de recepten
die ik al vele tientalen jaren kook met veel variaties werkelijk genial zijn in eenvoud en essentie.
Ad heeft mij geïnspireerd, zonder Ad was ik nooit kok geworden en zijn boek lezend inspireert hij mij nog steeds.
Dus als je in je leven maar EEN kookboek koop dan Dit boek.

Norbert van Hest
30.12.2020
Stückenborstel
Duitsland

Patrick
19 dagen geleden

Wat een vreugde dit kookboek! Meteen naar de winkel voor kombu zeewier om eigen dashi bouillon te maken. Vooral de voedzaamheid en verteerbaarheid staan in dit kookboek hoog in het vaandel. Deze puurheid inspireert mij om zelf aan de slag te gaan. En die teksten over ‘je eigen smaak maken’ en over transformatie van ingrediënten brengen voor mij linea recta de aandacht weer in het koken. Dank!

Jaqueline Hendriks
20 dagen geleden

Bij Ad is mijn loopbaan als zelfstandig kok gestart. Ja, zo wil ik koken zei ik toen ik voor het eerst bij hem als vrijwilliger in de keuken stond. Nu, meer dan 10 jaar later, met zijn boek in mijn handen voel ik mij weer dankbaar voor deze leermeester

Derek Verweij
20 dagen geleden

Dit is toch wel het kookboek dat mij het dichtst aan mijn hart ligt! Ad heeft honderden mensen leren koken, waaronder mij een beetje. En wij maar zeuren dat hij het eens moest opschrijven! Het resultaat is fantastisch: prachtige, eerlijke, voedende en heerlijke recepten allemaal bij elkaar. Dank je wel Ad.