Laat hier een reactie achter voor het boek

Rating: 4.3333333333333 sterren
6 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Rokus Harder
3 jaar geleden

Hoi Ad, ik had al van je gehoord en kreeg je boek als kado van Martin en Corry Kroon. Wat mooi om je persoonlijke stukjes te lezen en je visie op koken. Bij mij was al een proces gestart om mijn visie op koken te herzien, maar dat is duidelijk versterkt door jouw boek. Dank!

Det
3 jaar geleden

Wat een heerlijk boek, ik zie en hoor je aan het werk. Nog belangrijker, ik proef de liefde, zorg en de aandacht die ik jou in voeding heb zien steken. Ik geniet ervan, ga ervan genieten en laat anderen ervan genieten.

Norbert van Hest
3 jaar geleden

Ad's Kookboek

Geweldig alles in dit boek is mijn smaak, alles in dit boek is ook echt kookbaar.
Ik ben Ad zijn leerling, heb in meerdere restaurants gekookt en had een restaurant in Londen en Bremen.
Ik kan dus uit ervaring spreken dat veel van de recepten die ik al vele tientallen jaren kook met veel variaties, werkelijk geniaal zijn in eenvoud en essentie.
Ad heeft mij geïnspireerd.
Zonder Ad was ik nooit kok geworden en zijn boek lezend inspireert hij mij nog steeds.
Dus als je in je leven EEN kookboek koopt dan DIT boek.

Norbert van Hest
30.12.2020
Stuckenborstel
Duitsland

Edith
3 jaar geleden

Je boek heeft ervoor gezorgd dat ik weer met plezier ben gaan koken en eten in het woud der 'verboden voor 50+ vrouwen'. Met als leidraad dat ik zelf het beste mijn eigen weg kan vinden hierin.

Peter Hartog
3 jaar geleden

Een geweldig boek. Ad zegt in het voorwoord al iets over omgaan met het recept. Bekijk het recept als inspiratie en ga aan de slag. Koken is meer dan eten maken en heeft te maken heel veel facetten van het leven. Ik lees en gebruik het boek met veel plezier. Een rijk boek! Ik denk voor veel mensen een mooie aanwinst.

Bea Fongers
3 jaar geleden

Dit is niet zomaar een kookboek. Voor mij is het ook een boek over het leven. Dank hiervoor Ad.
Voor mij een inspiratie om opnieuw bezig te zijn met voeding.Meer bewust zijn van de producten die ik koop en het bereiden van voeding. De informatie hierover vind ik echt aanvullend. Daarbij is de uitstraling van het boek een rijkdom in mijn keuken.

Patrick Roozemond
3 jaar geleden

Wat een vreugde dit kookboek! Meteen naar de winkel voor kombu zeewier om eigen dashi bouillon te maken. Vooral de voedzaamheid en verteerbaarheid staan in dit kookboek hoog in het vaandel. Deze puurheid inspireert mij om zelf aan de slag te gaan. En die teksten over ‘je eigen smaak maken’ en over transformatie van ingrediënten brengen voor mij linea recta de aandacht weer in het koken. Dank!

Jaqueline Hendriks
4 jaar geleden

Bij Ad is mijn loopbaan als zelfstandig kok gestart. Ja, zo wil ik koken zei ik toen ik voor het eerst bij hem als vrijwilliger in de keuken stond. Nu, meer dan 10 jaar later, met zijn boek in mijn handen voel ik mij weer dankbaar voor deze leermeester.

Derek Verweij
4 jaar geleden

Dit is toch wel het kookboek dat mij het dichtst aan mijn hart ligt! Ad heeft honderden mensen leren koken, waaronder mij een beetje. En wij maar zeuren dat hij het eens moest opschrijven! Het resultaat is fantastisch: prachtige, eerlijke, voedende en heerlijke recepten allemaal bij elkaar. Dank je wel Ad.