Verzenden en retourneren

 Verzending

Wanneer je één boek bestelt, zal het boek middels een brievenbuspakket verzonden worden door PostNL.

Wanneer je twee of meer boeken bestelt, zullen de boeken middels pakketvervoer door DPD verzonden worden. Dan kun je er ook voor kiezen om het op een DPD afhaalpunt te laten bezorgen.

 

Levertijd

Heb je op werkdagen besteld vóór 15:00 uur, dan probeer ik jouw bestelling nog diezelfde dag te verzenden. Het is afhankelijk van de drukte bij PostNL of DPD wanneer jouw pakket bij jou geleverd wordt, maar dit is over het algemeen de volgende dag.

Bestellingen geplaatst op zaterdag vóór 12:00 uur, kunnen meestal ook nog mee met PostNL of DPD en worden over het algemeen dan op maandag bezorgd.

Bestel je op zaterdag ná 12:00 uur of op zondag, dan wordt je bestelling op maandag verstuurd.

 

Bedenktijd/retour

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product(en) retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.
Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden.


Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met mij opnemen via admaas8@gmail.com.

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met mij op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.